SH125 €3,799.00

Honda

 

STIJL IN BEWEGING 

De gladde styling maakt van één van Europa's meest populaire scooters ook een absolute blikvanger. 

De golvende vormgeving van de SH125i zorgt ervoor dat het net zo opwindend is om er naar te kijken als ermee te rijden. De natuurlijke zithouding en de uitstekende bescherming maken hem geschikt voor elke uitdaging die de stad of het weer voor hem in petto hebben.

Een beproefd concept

Deze scooter met grote wielen combineert fun, hoogwaardig comfort, betere controle, de meest recente motortechnologie en een laag verbruik om tot een nog betere rij-ervaring te komen.

Snel en efficiënt

Het PGM-FI gevoede motorblok biedt soepele kracht in het lage en in het middengebied, precies de punch die je zo vaak nodig hebt in de stad. Hij heeft een zeer goede reputatie op het vlak van benzineverbruik - en die wordt nog verder versterkt door het toepassen van Euro4-normen en het gebruik van materiaal met lage frictie. Hierdoor is dit één van de meest zuinige scooters op de markt.

Makkelijk te bedienen

Het frame uit hoogwaardig staal met een centrale balk is uiterst duurzaam. De 33 mm voorvork en vijfvoudig instelbare achterschokbrekers bieden een uitstekend gevoel aan de rijder, zelfs wanneer die met passagier rijdt.

Testrit aanvragen klik hier x

 
 
 
 

Specificaties moto

Cilinderinhoud
125 cc
Vermogen
8,98 kw
Rijbewijs
A1
Kleur(en)
Pearl splendor red, Mat carbonium gray, Lucent silver, Pearl nightstar black,Pearl cool white

Aanvraag

Aanvraag

Vraag nu je offerte aan of uw specifieke wensen aan de hand van onderstaand formulier.