Forza 125 €5,849.00

Honda

MEER VERMOGEN

Het vloeistofgekoelde vierklepsblok biedt de beste acceleratie in de klasse, gecombineerd met een autonomie van 480 km en een vlot snelheidsbereik en goede prestaties, zowel voor de stad als voor langere ritten. De vrijloopstop verhoogt de zuinigheid en vermindert emissies, waardoor je meer kunt rijden met minder. De motor slaat af nadat hij drie seconden in vrijloop gaat en start nadien zacht weer op als er aan het gashendel gedraaid wordt.

MEER GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

Het chassis biedt de wendbaarheid om het stadsverkeer te snel af te zijn, maar ook om vlot aan hogere snelheden te rijden. Met de nieuwe Michelin™ banden en Honda's Anti-Lock Braking System (ABS) krijgt ook het vertrouwen een boost.

Dit alles zit verpakt in een slank en dynamisch kuipwerk met LED-koplamp en -achterlicht en een pakket aan hoogwaardige kenmerken zoals een traploos instelbaar elektrisch windscherm. Bovendien kunnen twee integraalhelmen opgeborgen worden onder het zadel.

De opbergruimte kan opgedeeld worden om naast een integraalhelm ook regenkledij en/of tassen met A4 formaat op te bergen.

Gratis een 45 liter topkoffer bijgeleverd, deze kan bediend worden via de Smart Key.

 
 
 
 

Specificaties moto

Cilinderinhoud
125 cc
Vermogen
11 kw
Rijbewijs
A1
Kleur(en)
Mat pearl cool white, Mat lucent silver, Mat cynos gray metallic, Mat carnelian red, Black

Aanvraag

Aanvraag

Vraag nu je offerte aan of uw specifieke wensen aan de hand van onderstaand formulier.