CBR650R model 2019

Honda

Terwijl de nieuwe CBR650R duidelijke stijlelementen ontleent aan de CBR1000RR Fireblade, houdt hij toch een heel eigen en agressieve look, vooral rond de bovenzijde van de voorkuip.

De rijhouding is aangepast, zodat de rijder meer naar voren en naar beneden gebogen zit. Alle verlichting is LED en het nieuwe LCD dashboard laat zowel een versnellings- als schakelindicator zien.

In vergelijking met de CBR650F is er maar liefst 6 kg gewicht bespaard op het rijwielgedeelte, dankzij een compleet nieuw ontworpen frame, de benzinetank en de voetsteunen.

Andere verschillen zijn de 41 mm Showa SFF USD vork, radiaal gemonteerde vierzuigerklauwen en zwevende remschijven. Ook de wielen werden compleet vernieuwd.

Het 649cc motorblok heeft een nieuwe in- en uitlaat, nieuwe nokkentiming en andere compressieverhouding.

Dit alles zorgt voor 5% meer vermogen en een hoger koppel over het gehele toerenbereik. De rode zone begint bij 12.000 tpm en dat is 1.000 tpm. later (meer) dan op de CBR650F.

Er is een assist/slipperkoppeling voor gemakkelijker op- en terugschakelen en de Honda Selectable Torque Control (HSTC) zorgt ervoor dat er altijd een optimale tractie is.

 
 
 

Specificaties moto

Cilinderinhoud
650 cc
Vermogen
70 kw
Rijbewijs
A1
Honda quality delivery
135 €

Aanvraag

Aanvraag

Vraag nu je offerte aan of uw specifieke wensen aan de hand van onderstaand formulier.