CBR500R €6,899.00

Honda

In 2019 krijgt de CBR500R een nog agressievere make-over met een compleet nieuw design, sportieve rijhouding en een motorblok dat meer punch heeft onderin en soepel doorloopt tot de rode zone. Met de productie van een indrukwekkend gehuil tijdens die acceleratie.

De CBR500R heeft altijd bekend gestaan voor puur en betaalbaar (+zuinig) rijplezier. Voor 2019 is dat niet veranderd. Er is meer van hetzelfde, maar met nog heel wat extra’s.

Contrasterende hoeken en verrassende vormen –een mix tussen slank en gespierd– van de kop tot het zadel, bepalen de nieuwe look van de CB500R. Een nieuw ergonomisch design gericht op agressief gebruik van de rijder en daarbovenop verbeterde aerodynamica. De clip-on stuurhelften staan lager en de rijhouding is meer naar voren gericht.

Het blok behoudt de 35 kW, het maximum voor A2-rijbewijs houders, maar heeft nu 4% meer vermogen tussen de 3.000 en 7.000 tpm dankzij een nieuw ontworpen inlaat, uitlaat en andere kleptiming. Er is nu ook een assist/slipper koppeling.

Het nieuwe LCD-dashboard heeft een opschakel- en versnellingsindicator en de richtingaanwijzers zijn in LED uitvoering, beter passend bij de rest van de verlichting. Het rijwielgedeelte verandert in essentie niet, de achter schokbreker is wel nieuw en levert betere demping en meer controle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Specificaties moto

Cilinderinhoud
500 cc
Vermogen
35 kw
Rijbewijs
A2
Kleur(en)
Mat axis gray metallic, Pearl metalloid white, Grand prix red
Honda quality delivery
195 €

Aanvraag

Aanvraag

Vraag nu je offerte aan of uw specifieke wensen aan de hand van onderstaand formulier.