CB650R €8,399.00

Honda

De nieuwe CB650R weerspiegelt de CB1000R met strakke designlijnen die ervoor zorgen dat de motor maximaal van zijn uitstraling kan genieten; een zeer pure motorfiets.

De trapezoïde vormen zorgen voor een compacte bouw en het zwarte motorblok met de bronskleurige nokkencovers is duidelijk het centrum van de motor.

In vergelijking met de streetfighter-stijl CB650F, die vervangen wordt door de CB650R, is er maar liefst 6 kg gewicht bespaard op het rijwielgedeelte, dankzij een compleet nieuw ontworpen frame, de benzinetank en de voetsteunen.

Andere verschillen met de CB650F zijn de 41 mm Showa SFF USD vork, radiaal gemonteerde vierzuigerklauwen, zwevende remschijven, nieuwe wielen etc.

Een taps toelopend stuur zorgt voor gemakkelijk sturen en de rijhouding is naar naakte normen zeer sportief. De CB650R deelt zijn ronde LED-koplamp met de CB1000R (alle lichten zijn LED) alsook het moderne LCD dashboard dat een versnellings- en schakelindicator heeft.

Het 650cc motorblok heeft een nieuw ontworpen in- en uitlaat, nieuwe nokkentiming en andere compressieverhouding. Dit alles zorgt voor 5% meer vermogen en een hoger en soepeler koppel het gehele toerenbereik. De rode zone begint bij 12.000 tpm en dat is 1.000 tpm later (meer) dan op de CB650F.

Er is een assist/slipperkoppeling voor gemakkelijker op- en terugschakelen en de Honda Selectable Torque Control (HSTC) zorgt ervoor dat er altijd een optimale tractie is.

Testrit aanvragen klik hier x

 
 
 
 
 
 
 

Specificaties moto

Cilinderinhoud
650 cc
Vermogen
70 kw
Rijbewijs
A1
Kleur(en)
Graphite black, Mat jeans blue metallic, Mat crypton silver metallic, Candy chromosphere red
Honda quality delivery
195 €

Aanvraag

Aanvraag

Vraag nu je offerte aan of uw specifieke wensen aan de hand van onderstaand formulier.