CB500F model 2019

Honda

Honda’s naakte CB500F –in 2013 gelanceerd naast de gekuipte CBR500R en adventure gerichte CB500X– heeft bewezen dat Honda’s formule voor het bouwen van populaire motorfietsen nog steeds zeer relevant is.

De prettige parellel twin verpakt in een eenvoudig en licht sportief chassis, kan net zoveel plezier bieden aan ervaren rijders als aan beginnende motorrijders. Terwijl de 35kW de CB500F geschikt maakt voor houders van het A2-rijbewijs, biedt hij nog zoveel meer dan een beginnersmotor. Het is een motor die zowel zeer geschikte is voor woon-werk verkeer als voor rijplezier in het weekend en zeer populair bij de meer ervaren motorrijders die afstappen van zwaardere motorfietsen en op een lichtere motor van het motorrijden willen blijven genieten.

De CB500F heeft zich voor 2019 verder door ontwikkelt en heeft nu een agressief bodywork dat voor een meer gespierde uitstraling zorgt. Het taps toelopende stuur biedt een nog beter rij gevoel. Het nieuwe LCD-dashboard heeft een opschakel- en versnellingsindicator. De richtingaanwijzers zijn nu in LED uitgevoerd, beter passend bij de rest van de verlichting.

Het blok behoudt de 35 kW, het maximum voor A2-rijbewijs houders, maar heeft nu 4% meer vermogen tussen de 3.000 en 7.000 tpm dankzij een nieuw ontworpen inlaat, uitlaat en andere kleptiming. Er is nu ook een assist/slipper koppeling.

Het rijwielgedeelte verandert in essentie niet, de achter schokbreker is wel nieuw en levert betere demping en meer controle.

 
 
 
 
 
 

Specificaties moto

Cilinderinhoud
500 cc
Vermogen
35 kw
Rijbewijs
A2
Honda quality delivery
135 €

Aanvraag

Aanvraag

Vraag nu je offerte aan of uw specifieke wensen aan de hand van onderstaand formulier.