CB500F €6,399.00

Honda

Eén blik. Na één blik voel je de band met deze CB500F. Deze motorfiets is speciaal voor jou gebouwd, en je weet het… Je glimlacht. Vol vertrouwen geniet je van de agressieve, nieuwe styling en van de gewaagde vormgeving. De weg is helemaal vrij. Ga je gang.

ZUIVERE VORM

Pure schoonheid. Onversneden.

De CB500F is een motorfiets die tot zijn meest zuivere vorm is herleid. De strakke, agressieve nieuwe stijl toont trots het parallel tweecilinder motorblok van de machine. Het brede, taps toelopende stuur geeft de motorfiets een echte street fighter look. Een nieuw ontworpen benzinetank maakt de motorfiets slanker, maar heeft toch een grotere inhoud zodat je minder vaak moet stoppen om te tanken. En de volledige LED-verlichting draagt bij tot de premium afwerking. 

De CB500F heeft zich voor 2019 verder door ontwikkelt en heeft nu een agressief bodywork dat voor een meer gespierde uitstraling zorgt. Het taps toelopende stuur biedt een nog beter rij gevoel. Het nieuwe LCD-dashboard heeft een opschakel- en versnellingsindicator. De richtingaanwijzers zijn nu in LED uitgevoerd, beter passend bij de rest van de verlichting.

Het blok behoudt de 35 kW, het maximum voor A2-rijbewijs houders, maar heeft nu 4% meer vermogen tussen de 3.000 en 7.000 tpm dankzij een nieuw ontworpen inlaat, uitlaat en andere kleptiming. Er is nu ook een assist/slipper koppeling.

Het rijwielgedeelte verandert in essentie niet, de achter schokbreker is wel nieuw en levert betere demping en meer controle.

 
 
 
 
 
 
 

Specificaties moto

Cilinderinhoud
500 cc
Vermogen
35 kw
Rijbewijs
A2
Kleur(en)
Candy energy orange, Grand prix red, Mat gunpowder black metallic, Pearl metalloid white/Blue
Honda quality delivery
195 €

Aanvraag

Aanvraag

Vraag nu je offerte aan of uw specifieke wensen aan de hand van onderstaand formulier.