CB125R €4,399.00

Honda

CB125R

 

Iedere beginnende motorrijder zoekt een gemakkelijk te berijden motor, gecombineerd met goede prestaties en stuureigenschappen. Honda begrijpt dit concept zeer goed en introduceert voor 2018 de compleet nieuwe CB125R. 

Een stijlvolle ‘sports naked’ , onderdeel van de nieuwe Honda familie, waarin ook de nieuwe CB1000R en CB300R zitten. De lichte CB125R heeft onder andere een vinnig vloeistofgekoeld blok, 6 versnellingen en een nieuw stalen buizenframe.

De CB125R is een plezier om in je garage te hebben en vertegenwoordigt een nieuwe lichting Honda motoren met een minimalistische en pure uitstraling. 

De compacte en aangename 125cc SOHC 2-kleps vloeistofgekoelde monocilinder is afgeleid van de Honda CBR125R. Het blok is ontworpen voor een goede gasresponse in het complete toerenbereik. 

De 6-versnellingsbak met PGM-FI injectie zorgt voor een goede spreiding van het vermogen, met extra veel kracht onderin en het in het middengebied. De nieuwe CB125R heeft een topvermogen van 13 pk (9,8kW) bij 10.000 tpm en 10Nm koppel bij 8.000 tpm. 

Ondanks dat de CB125R er uit ziet als een ‘grote’ motor, weegt hij slechts 126 kg rijklaar. Het is een eenvoudig te beheersen motor. Het stabiele en controleerbare rijgedrag met uitstekende stuureigenschappen resulteert ook uit de stijfheid van het frame. De CB125R heeft een volledig nieuw en licht stalen buizenframe (gemixt met geperst staal), hoogwaardige 41mm upsd voorvorken en een monoshock met 5-voudig instelbare veervoorspanning. 

De 296mm zwevende remschijf vooraan wordt bediend door een radiaal gemonteerde Nissin vierzuigerklauw. De 220mm schijf achteraan heeft een enkele zuigerklauw. Beide worden gestuurd door 2-kanaals ABS met IMU (Intertial Measurement Unit).

De CB125R heeft een eigen typische styling, die de ‘Neo Sports Café’ designrichting van de nieuwe CB1000R volgt: minimalistisch en brutaal. Onder andere door het nieuwe buizenframe zijn de zwarte onderdelen extra zichtbaar en brengt het korte kontje dit minimalisme naar het extreme. 

Andere hoogwaardige kenmerken van de nieuwe Honda CB125R zijn het aluminium ‘Fat Bar’ stuur, LCD-dashboard met versnellingsindicator en volledige LED verlichting.

De nieuwe CB125R zal beschikbaar zijn in vier kleuren:

Black

Mat Axsis Gray Metallic

Pearl Metalloid White

Candy Chromosphere Red

Specificaties moto

Cilinderinhoud
125 cc
Vermogen
9,8 kw
Rijbewijs
A1

Aanvraag

Aanvraag

Vraag nu je offerte aan of uw specifieke wensen aan de hand van onderstaand formulier.