Rebel 500 + Rebel 500 S €6,749.00

Honda

VOEL JE VRIJ 

De CMX500 Rebel draait om vrijheid voor alle motorrijders, vooral voor houders van een A2-rijbewijs. Met het sterke vloeistofgekoelde parallel twin motorblok dat omgeven is door een wiegframe, en een geüpdatete ophanging, verlichting, comfort en dashboard, is dit een motor met een verbluffende look. Maar het is ook een onbeschreven blad dat je verbeelding de volledig vrije keuze geeft.

GEMAKKELIJKE BESTURING

De Rebel neemt een andere route.

De Rebel wordt aangedreven door de beproefde parallel twin motor. De gasrespons is zacht, vlot en lineair. Dit is de ideale opstap als je van een kleinere motorfiets komt. Dankzij een nieuwe uitlaat is hij nu ook EURO5 compatibel. De toevoeging van een assist-en-slipper koppeling helpt bij het veranderen van versnelling met een 30% lichter hendelgevoel. De zitpositie in het lage zadel en met licht gestrekte armen is echt ontspannend. Je bent klaar voor de snelweg. Zelfs bij lage snelheden blijft de Rebel comfortabel en gemakkelijk te besturen.

Er is ook een Special Edition versie met een meerprijs van €400

rebel s
 
 
 
 

Specificaties moto

Cilinderinhoud
500 cc
Vermogen
34 kw
Rijbewijs
A2
Kleur(en)
Matte Jeans Blue Metallic, Graphite Black, Matte Axis Grey Metallic (ook beschikbaar voor de versie met fabrieksaccessoires), Millennium Red

Aanvraag

Aanvraag

Vraag nu je offerte aan of uw specifieke wensen aan de hand van onderstaand formulier.