CRF1100 Adventure model 2022 €18,149.00

Honda

Waar nu naartoe? Dat bepaal je zelf. 24,8 liter benzine geeft een mogelijk bereik van meer dan 500 km. Erg handig wanneer je niet goed weet waar het volgende benzinestation is. Het nieuwe aanpasbare windscherm is korter en zorgt voor een ruimer zicht naar voor. De hellingshoek werd nauwkeurig bepaald voor optimale windbescherming in samenwerking met de bovenste kuip. En omdat het weer telkens een verrassing blijft zorgen verwarmde handvatten ervoor dat je elke dag op de baan kan.

Wanneer je gepakt en gezakt onderweg bent dan heb je nood aan onmiddelijke acceleratie om te kunnen inhalen. Zonder twijfel. De tweecilinder levert een krachtige output, nauwkeurige gashendelcontrole en geavanceerde rijtechnologie zoals HSTC en Wheelie Control. Je geraakt al ver met de vier standaard rijmodi maar kan via de Custom-modus ook alles naar eigen voorkeur instellen. Kies voor snel manueel schakelen of geef de voorkeur aan het optionele DCT met zes versnellingen voor ontspannen automatisch schakelen.

Of je nu op onbekend terrein, offroad of volgepakt en met een passagier de baan op gaat, je kan kiezen uit twee ophangingssystemen. De hoogwaardige, instelbare 45 mm Showa geïnverteerde voorvork en achterschokbreker of de toevoeging van de Showa elektronisch uitgeruste rijafstelling (Showa EERA™) voor optimale ophangingsinstellingen op elk moment. Het is erg eenvoudig: de instellingen SOFT, MID en HARD dekken alle scenario's tussen touring en sport, en dan is er nog de OFFROAD-instelling. Een USER-optie maakt een zelfgekozen opstelling mogelijk en de veervoorspanning achteraan kan ook elektronisch ingesteld worden.

Specificaties moto

Cilinderinhoud
1100 cc
Vermogen
75 kw
Rijbewijs
A
Kleur(en)
Zwart, Tricolor(+€200)
DCT-versie
19099 €

Aanvraag

Aanvraag

Vraag nu je offerte aan of uw specifieke wensen aan de hand van onderstaand formulier.