Pro-Tect Opal 10 mm - 120 cm ART-3 €59.95

Pro-Tect

Pro-tect Kettingslot Opal ART-3 10 MM - 120 CM

Het is een flink fietsslot, deze ketting van het gunstig geprijsde merk Pro-tect. Ook verkrijgbaar in andere lengtes (zie de Gerelateerde fietsaccessoires). Een tikkeltje aan de zware kant voor een gewone tweewieler, maar daarmee is dit ART-3 kettingslot wel een solide diefstalbeveiliging!

Zowel fietsslot, brommerslot als scooterslot
Ook voor brommers en scooters is dit kettingslot Opal ART-3 een betrouwbare optie als het gaat om het behouden van uw kostbare, gemotoriseerde voertuig op twee wielen. Het gewicht is zo'n 3 kilo en de lengte is een praktische 120 centimeter, zodat u de ketting gemakkelijk om zowel uw eigendom als een paal, hek, rek of boom heen slaat.

Auto Click zorgt voor terugkerend gemak
Gemakkelijk is de zogeheten Auto Click. Dit is de benaming voor de automatische klikvergrendeling. U heeft dus géén sleutel nodig om deze Pro-tect vast te maken. En dat is weer een vaak terugkerende praktische handeling minder!

Kettingslot met schakels van 10 millimeter
Het Pro-Tect Opal ART-3 kettingslot heeft vierkante, gehard stalen schakels, die een diameter hebben van 10 millimeter. Daarnaast is dit kettingslot in hoge mate beschermd tegen boren en snijden.

Zwart kettingslot met nylon hoes en drie sleutels
De kleur van dit kettingslot is zwart: dat wil zeggen, dat is de kleur van de nylon hoes die het lak van de fiets, brommer of scooter beschermt tegen krassen. Ook de sterke behuizing is uitgevoerd in zwart, plus een blauw element. Ook de in totaal drie meegeleverde sleutels hebben deze blauwe, voor het merk Pro-tect herkenbare kleur.

Pro-Tect Opal 10 mm - 120 cm ART-3

Aanvraag

Aanvraag

Vraag nu je offerte aan of uw specifieke wensen aan de hand van onderstaand formulier.